Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da pürüz olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olası iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Sav konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat yürekin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak bağırsakin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler arasında meslek, mizaç kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli evetğu meze merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlamlar.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve esas bapların cenahı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Başkaca, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da Yangın kapısı istanbul fiyatı yardımcı olurlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page